Γιαννακοπούλου Σταυρούλα

Γιαννακοπούλου Σταυρούλα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ψυχολόγος Bsc- Med στην Ειδική Αγωγή, Ειδικευόμενη Ψυχοθεραπεύτρια

Average Reviews

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Γιαννακοπούλου Σταυρούλα είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στον Γέρακα, αναλαμβάνοντας θεραπεία παιδιών και εφήβων, ενηλίκων, θεραπεία ζεύγους και οικογένειας, όπως επίσης και συμβουλευτική γονέων.

Εκπαιδεύεται στην Υπαρξιακή Συστημική Ψυχοθεραπεία και διανύει το μεταπτυχιακό της πρόγραμμα με τίτλο ” Μοντέλα Παρέμβασης στην Ειδική Αγωγή” από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Είναι κατάλληλα εκπαιδευμένη στην χορήγηση Ψυχομετρικών Εργαλείων WISC IV, MMPI και στο Τεστ Σχολικής Ετοιμότητας.

Δραστηριοποιείται στον τομέα της παράλληλης στήριξης, αναλαμβάνοντας την ομαλή συμπερίληψή των παιδιών με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες στο Γενικό σχολείο. Επιπλέον, συνεργάζεται με Κέντρα Ειδικών Θεραπειών, παρέχοντας ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις σε παιδιά και εφήβους αλλά και ενήλικες, καθώς και συμβουλευτική γονέων.

Έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε ημερίδες με θέματα Ψυχολογίας, σε σχολεία και σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπως “Η μετάβαση από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό”, “ΔΕΠ-Υ: Αιτιολογία, διάγνωση και τεχνικές παρέμβασης”, “Γονεϊκή εμπλοκή και σχολική επίδοση μαθητών με ή χωρίς Μαθησιακές Δυσκολίες”, “Γονεϊκοί τύποι συμπεριφοράς και η επίδραση τους στη γνωστική, συναισθηματική, κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών”, και έχει προβεί σε ερευνητική δράση με πιο εξειδικευμένα θέματα όπως “Η Θεραπεία μέσω ζώων για παιδιά/εφήβους με διαταραχή αυτιστικού φάσματος”, “Η Συμπερίληψη ατόμων με τύφλωση στην εκπαίδευση: Ορισμοί, εμπόδια και στρατηγικές παρέμβασης”,”LEGO® – BASED THERAPY σε παιδιά με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος” και “Ψυχική ανθεκτικότητα γονέων παιδιών με αναπηρίες”.

Τέλος, συνεργάζεται με διάφορα blogs και ιστοσελίδες, για την συγγραφή επιστημονικών άρθρων σχετικά με ποικίλα θέματα στο πεδίο της Ψυχολογίας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

Map

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ