Φραγκιαδάκη Κατερίνα

Φραγκιαδάκη Κατερίνα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Κλινική Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια

Average Reviews

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Είμαι Κλινική Ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Σπούδασα Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχω Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το πρόγραμμα της Ιατρικής Σχολής Αθηνών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην Προαγωγή και Αγωγή Υγείας.

Εδώ και 20 χρόνια προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο Ψυχιατρικό Τμήμα Ενηλίκων του Γ. Ν. Ασκληπιείου Βούλας και στο Κέντρο Ημέρας Π. Φαλήρου. Η πολυετή εργασία μου σε μεγάλες δημόσιες δομές, μου έδωσε την κλινική εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα ψυχικών διαταραχών. Παράλληλα έχω νόμιμη άδεια ασκήσεως ιδιωτικού επαγγέλματος πραγματοποιώντας συνεδρίες στα νότια προάστια (Ηλιούπολη &Άγιος Δημήτριος).

Ως ψυχοθεραπεύτρια έχω εκπαιδευτεί στην Οικογενειακή – Συστημική θεραπεία, Γνωσιακή θεραπεία, στη Συμπεριφορική θεραπεία οικογένειας και έχω Κλινική Μετεκπαίδευση στα Δυναμικά Ομάδας σε Ψυχιατρικά Πλαίσια. Το ενδιαφέρον μου και η αγάπη για τον συνάνθρωπο αποτέλεσαν σημαντικά κίνητρα για τις σπουδές μου στη επιστήμη της Ψυχολογίας και της μετέπειτα εκπαίδευσής μου στο χώρο της Ψυχοθεραπείας.

Πιστεύω πως μέσα από την ψυχοθεραπεία, μαθαίνουμε να αναγνωρίζουμε, να νοηματοδοτούμε και να ανακουφίζουμε εκείνα τα σημεία του ψυχισμού μας, που μας φοβίζουν, αγχώνουν, μας δημιουργούν εμπόδια στην σύνδεση με τον εαυτό μας και τους άλλους ανθρώπους. Η ψυχοθεραπεία είναι ένα ταξίδι αυτογνωσίας που μας εξελίσσει συναισθηματικά, μας ενδυναμώνει ψυχικά, για να αποκτήσουμε την απαραίτητη ισορροπία έτσι ώστε να χαιρόμαστε όπως σε όλους μας αξίζει τις καθημερινές στιγμές της ζωής μας!

Η 1η συνεδρία είναι δωρεάν.

email: kfragiadaki@gmail.com
Tηλέφωνο επικοινωνίας: 6947075170
Επιστημονική εξωτερική συνεργάτης στο “Βήμα Κοινό”, Λεωφ.Βουλιαγμένης 315 & Αισχύλου, Αγ.Δημήτριος, Αθήνα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

Πληροφορίες

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

58 Views
0 Rating
1 Favorite
Share