Έλσα Πούλιου

Έλσα Πούλιου ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Συστημική και Οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια

Average Reviews

Βιογραφικό

Ελάτε να ξεκινήσουμε μαζί το ταξίδι για την αυτοφροντίδα σας, θα χαρώ να γίνω ο συνοδοιπόρος σας!

Αρχικά, φοίτησα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων το 2011 στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικών και Ψυχολογίας. Εξειδικεύτηκα στο τμήμα Ψυχολογίας. Στη συνέχεια συνέχισα την εξειδίκευσή μου στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική στο Εργαστήριο Ανθρωπίνων Σχέσεων.
Παράλληλα, εργάστηκα στο εργαστήριο Συστημικής Ψυχοθεραπείας μέσω Θεάτρου για παιδιά, εφήβους και ενήλικες ως θεραπεύτρια και εμψυχώτρια θεατρικού αυτοσχεδιασμού, αναλαμβάνοντας τμήματα εφήβων του εργαστηρίου και τμήματα σχολείων που συνεργάζονταν καθώς και ξεχωριστά τμήματα ενηλίκων.
Έχω συμμετάσχει ως σύμβουλος ψυχικής υγείας σε ομάδες παιδιών και εφήβων για την συναισθηματική έκφραση μέσω της τέχνης του θεάτρου στο ιδιωτικό σχολείο ΄΄Ταξιάρχης΄΄.
Έχω εργαστεί αρκετά χρόνια με ομάδες που απαρτίζονταν από εργαζόμενους εταιρειών με στόχο την σύμπτυξη και ενότητα της εκάστοτε ομάδας, βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ των ίδιων των μελών και της ανώτερης διοίκησης αυτών.
Έχω παρακολουθήσει διάφορα προγράμματα μικρότερης διάρκειας όπως ΄΄η Διάσπαση Προσοχής: Η αντιμετώπιση της Δυσλεξίας με την αγωγή DAVIS΄΄ και ΄΄Η κυριαρχία της προσοχής DAVIS στην Αντιμετώπιση της ΔΕΠ-Υ΄΄, Θεανώ Παναγιωτοπούλου. Επίσης, έχω παρακολουθήσει βιωματικά σεμινάρια, όπως ΄΄το Πένθος και Συμβουλευτική : Τεχνικές για τη Διαχείριση της Απώλειας΄΄, ΄΄Ψυχικό Τραύμα και Σώμα΄΄ και έναν μεγάλο αριθμό συνεδρίων, ομιλιών και ημερίδων.
Τέλος, διεξάγω ψυχοεκπαιδευτικά σεμινάρια που απευθύνονται στο ευρύ κοινό και κάποια από αυτά εξειδικεύονται σε γονείς με διάφορες θεματολογίες όπως για τη σχέση γονέα- παιδιού, τον χειρισμό της εφηβείας κ.α. δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου.

Στόχος μου είναι η διαρκής ενημέρωση και κατάρτιση πάνω στον τομέα της Ψυχολογίας- Ψυχοθεραπείας και ειδικότερα πάνω στην Ψυχολογία Εφήβων και Ενηλίκων πάντα με ειλικρινή δέσμευση, ενσυναίσθηση, κατανόηση, αξιοπιστία αλλά και με άνευ όρων σεβασμό στα άτομα και στις ανάγκες τους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

BLOG POSTS

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

60 Views
1 Rating
1 Favorite
0 Share