Ελένη Περράκη

Ελένη Περράκη ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ψυχολόγος, MSc Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου, Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια, Συμβουλευτική Ζεύγους και Γονέων, Τραυματοθεραπεία EMDR.

Average Reviews

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αποφοίτησα από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Νίκαιας (Γαλλία), συνέχισα τις σπουδές μου με την απόκτηση Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Ψυχολογία του Παιδιού και Εφήβου από το Πανεπιστήμιο της Rennes, (Γαλλία) και ολοκλήρωσα την 4ετή – πιστοποιημένη από την European Family Therapy Association – μετεκπαίδευση Ψυχοθεραπευτών στην Συστημική – Οικογενειακή Θεραπεία στο Ινστιτούτο Συστημικής Προσέγγισης και Οικογενειακής Θεραπείας. Στη συνέχεια, ειδικεύτηκα στη μέθοδο τραυματοθεραπείας EMDR και τέλος, στα πλαίσια της ιδιότητας μου του Δικαστικού Ψυχολόγου – Πραγματογνώμονα ειδικεύτηκα στην Δικαστική – Ψυχιατροδικαστική Ψυχολογία.

Η εργασιακή μου εμπειρία περιλαμβάνει 4 έτη κλινικής εμπειρίας ψυχολόγου σε ιδιωτική ψυχιατρική κλινική, 3 έτη ως σχολική ψυχολόγος σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, εμψύχωση ομάδων γονέων και εισηγήσεις ως λέκτορας Ψυχολογίας σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς (ΙΕΚ, Κολλέγιο, ΕΠΑΣ, Κέντρα Δια βίου Μάθησης) και τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως Υπεύθυνη Ψυχοκοινωνικής Ομάδας/Συντονίστρια σε ΜΚΟ και Διεθνείς Οργανώσεις.

Παρέχω υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε παιδιά, εφήβους, ενηλίκους, οικογένειες και ζευγάρια. Εμψυχώνω και συντονίζω ομάδες και οργανώνω σεμινάρια γύρω από θέματα ψυχικής υγείας.

Ακολουθώ τον κώδικα δεοντολογίας των ψυχολόγων και οι αρχές που διέπουν την εργασία μου είναι ο σεβασμός, η ενσυναίσθηση, η επιστημονικότητα, η εχεμύθεια και η προαγωγή της ψυχικής υγείας μέσω της ενίσχυσης της ψυχικής ανθεκτικότητας.

Προσφέρεται η δυνατότητα διεξαγωγής συνεδριών εις την αγγλική και γαλλική γλώσσα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

87 Views
0 Rating
0 Αγαπημένοι θεραπευτές
0 Share

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ