Δήμητρα Νούλα

Δήμητρα Νούλα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Αθλητική Ψυχολόγος MSc / Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

Average Reviews

Βιογραφικό

Έχοντας έντονο ενδιαφέρον για τις Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες οδηγήθηκα το 2001 στη Φιλοσοφική Σχολή Iωαννίνων και το τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας, όπου ανακάλυψα τη γοητεία της επιστήμης της Ψυχολογίας, την οποία σπούδασα. Αποφοιτώντας το 2005, επέλεξα να συνεχίσω την εκπαίδευσή μου στη Συστημική - Διαλεκτική Προσέγγιση στην Ψυχοθεραπεία, τη Συμβουλευτική και την Εκπαίδευση στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ), που συνεχίζεται αυτή τη στιγμή στο επίπεδο της Θεραπείας Οικογένειας, έχοντας ολοκληρώσει όλη τη βασική εκπαίδευση στο Συστημικό Σκέπτεσθαι και τη Διεργασία Ομάδας / Ομαδική Θεραπεία. Στο ΑΚΜΑ έχω κάνει, επίσης, το προσωπικό μου θεραπευτικό ταξίδι και συνεχίζω την πολύ βοηθητική και απαραίτητη για τη δουλειά μας εποπτεία.
Η μεγάλη μου επιθυμία να συνδυάσω τις σπουδές και τα ενδιαφέροντά μου επαγγελματικά και με έναν χώρο που με γοητεύει από μικρή ηλικία, αυτόν του Αθλητισμού, με ώθησε να πραγματοποίησω τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Αθλητική Ψυχολογία (MSc) στο Roehampton University του Λονδίνου (2011-2012).
Δουλεύοντας με ανθρώπους αφουγκράζομαι συνεχώς τις ανάγκες που αναδύονται και έτσι επέλεξα να μπω και πάλι στο στίβο των μεταπτυχιακών σπουδών το 2019 για την Επιστήμη του Στρες και Προαγωγή της Υγείας (MSc) στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.
Διατηρώ το γραφείο μου με διακριτικό τίτλο “Active Mind” στο Νέο Ψυχικό, όπου δουλεύω σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο (συμβουλευτική, ψυχοθεραπεία, προσωπική ανάπτυξη, πνευματική προετοιμασία), ενώ παράλληλα συνεργάζομαι με διάφορα πλαίσια. Επίσης, έχω 9ετή επαγγελματική εμπειρία σε πολυεθνική εταιρεία.
Παράλληλα, από την έναρξη της πανδημίας Covid19 είμαι εθελόντρια στην ομάδα επαγγελματιών του ΑΚΜΑ για την υποστήριξη όσων αδυνατούν για κοινωνικο-οικονομικούς λόγους να υποστηριχθούν ψυχοκοινωνικά, ενώ κατά την περίοδο 2017-2021 παρείχα εθελοντικά υπηρεσίες συμβουλευτικής (άνω των 600 ωρών) στη Γραμμή Υποστήριξης 11525 «Μαζί για το Παιδί».

Επιπλέον εξειδικευμένες επιμορφώσεις:
Η αξιοποίηση της Κλινικής Ύπνωσης στην Ψυχοθεραπεία - ΑΚΜΑ & Milton Erickson Foundation
Διαχείριση Χωρισμού - Διαζυγίου Γονέων - ΕΚΠΑ (e-learning)
Διαπαιδαγώγηση Παιδιών & Εφήβων - ΕΚΠΑ (e-learning)
Πιστοποίηση στις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής - ΕΚΠΑ (e-learning)
Πιστοποίηση στην Προαγωγή Ψυχικής Υγείας & Ανάπτυξη Ψυχοκοινωνικών Δεξιοτήτων - Α' Ψυχιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών
Diploma in Human Resources Management - Kariera, ES Euroscience

Τρέχουσες Συνεργασίες:
FurtherUp-HR : Well-being Coach on Demand
ΑΚΜΑ : Εμψυχώτρια στην ομάδα Παιδιών Δημοτικού
Μητροπολιτικό Κολλέγιο : Λέκτορας Αθλητικής Ψυχολογίας

Ενδεικτικές Συνεργασίες στο παρελθόν:
The Ranch (κατασκήνωση) - Ψυχολόγος
Τυφώνας Ν. Ηρακλείου (Βόλει γυναικών) - Αθλητική Ψυχολόγος
Παναθηναικός ΑΟ (Βόλει γυναικών) - Αθλητική Ψυχολόγος
Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας (Βόλει Ανδρών) - Αθλητική Ψυχολόγος
Παναθηναικός BC (Μπάσκετ Ανδρών) - πρακτική άσκηση ως Αθλητική Ψυχολόγος
Wimbledon AFC (Ποδόσφαιρο U19) - πρακτική άσκηση ως Αθλητική Ψυχολόγος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κάνε online κράτηση

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

939 Views
0 Rating
0 Αγαπημένοι θεραπευτές
0 Share

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ