Άννα Μπαρδακά

Άννα Μπαρδακά ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Average Reviews

Βιογραφικό

Η Άννα Μπαρδακά ξεκίνησε την εκπαίδευσή της στη Συνθετική Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας στο EICP και συνεχίζει την εξειδίκευσή της στην Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία από την Ελληνική Εταιρεία Υπαρξιακής Ψυχολογίας - Γίγνεσθαι. Εκπαιδεύεται επίσης στο Somatic Experiencing, μια σωματική πρακτική που ασχολείται με τη θεραπεία του ψυχικού τραύματος. Το 2019, εκπαιδεύτηκε στην πρακτική διαλογισμού Mindfulness (Mindfulness Based Stress Reduction) στην Ισπανία.

Εκτός από την εκπαίδευσή της στον τομέα της ψυχικής υγείας, ξεκίνησε προπτυχιακές σπουδές στη Φωτογραφία και τις Οπτικοακουστικές Τέχνες στην Αθήνα το 2008. Στη συνέχεια, στην Πολωνία το 2013, συμμετείχε ως εθελόντρια στο θέατρο Μπράμα, δουλεύοντας με εφήβους και νέους ενήλικες μέσω βιωματικών δράσεων ενδυνάμωσης. Επίσης, παρακολούθησε σεμινάρια σχετικά με τη θεραπεία μέσω των Εικαστικών Τεχνών και την Εκπαίδευση Ενηλίκων.

Επιστρέφοντας στην Ρόδο, ίδρυσε το project Peach Anyone? Gatherings, μια πρωτοβουλία που διοργανώνει δημιουργικές συναντήσεις για ενήλικους με σκοπό την αυτογνωσία, ευεξία και ενδυνάμωση. Σε συνεργασία με τον Σπύρο Στογιάννη, ίδρυσαν τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Iasmos Collective Project με παρόμοιο σκοπό.

Τα τελευταία 7 χρόνια, εργάζεται με ενήλικες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, συνδυάζοντας τη συμβουλευτική, το Mindfulness, το Somatic Experiencing και δημιουργικά ψυχοθεραπευτικά εργαλεία. Έχει ιδιωτικό γραφείο στη Ρόδο.

ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΗΣ

Συνεδρία Συμβουλευτικής
25,00 €
30,00 €

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Map

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

2 Views
0 Rating
0 Αγαπημένοι θεραπευτές
0 Share

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ